Opruiming & ontruiming

Voor en na foto van het leegruimen van living

Als voorbereiding op (nieuwe) huurders

Ontruiming

Huurwoningen of -appartementen worden steeds vaker na tussenkomst van het gerecht vakkundig leeggemaakt. Het is de taak van de verhuurder om de woning te ontruimen.

Dat is allesbehalve een leuk werkje! Wij besparen u de bijbehorende ongemakken zoals gebrekkige hygiëne, geurhinder en ongedierte.

Nadat wij uw woning grondig leeggehaald en gepoetst hebben, is die weer spic en span. Daarna kan u eventueel de hulp van een schilder inroepen of de nieuwe huurder(s) onmiddellijk laten intrekken.

Contacteer ons vandaag nog voor een gepersonaliseerde offerte!

Uw huis laten leegmaken?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Kelders, loodsen, garages & tuinhuizen

Opruiming

Is uw tuinhuis, garage of zolder een rommeltje geworden? Alles leegmaken en wegzetten, kan een serieus fysiek belastend werk zijn. Als het om een overleden dierbare gaat, willen wij u die ballast besparen, zodat u in alle rust kan rouwen.

Schakel daarom het professionele team van BT Clearance in. Wij nemen dergelijke zorgen alvast weg. Tegen een betaalbare prijs ruimen wij onderstaande ruimtes graag op:

– Kelders
– Loodsen
– Garages
– Tuinen & tuinhuizen
– Andere ruimtes binnenhuis

Daarbovenop voeren wij graag nog een aantal extra reinigingswerken uit. Wij lappen de ramenstofzuigenontsmettendweilen,… De mogelijkheden zijn eindeloos! Om de werken te vergemakkelijken, voorzien wij een container of ladderlift.

Voor en na foto van het leegruimen van slaapkamer