Opruiming & ontruiming

Voor en na foto van het leegruimen van living

Als voorbereiding op (nieuwe) huurders

(Huur)woningen & appartementen ontruimen

Huurwoningen ofappartementen worden steeds vaker na tussenkomst van het gerecht vakkundig leeggemaakt. Het is de taak van de verhuurder om de woning te ontruimen. Dat is allesbehalve een leuk werkje! Wij besparen u de bijbehorende ongemakken van een ontruiming zoals gebrekkige hygiëne, geurhinder en ongedierte.

Als u een beroep op ons doet om uw huis, appartement of bedrijfsgebouw te laten leeghalen of te laten poetsen, is dat na afloop weer spic en span. Daarna kan u eventueel de hulp van een schilder inroepen of de nieuwe huurder(s) onmiddellijk laten intrekken.

Uw huis laten leegmaken?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Inclusief container & ladderlift op locatie

Een zolder of kelder opruimen? Dat kunnen we!

Is uw tuinhuis, garage of zolder een rommeltje geworden? Alles leegmaken en wegzetten, kan een serieus fysiek belastend werk zijn. Als het om een overleden dierbare gaat, willen wij u die ballast besparen, zodat u in alle rust kan rouwen.

Schakel daarom het bekwame team van BT Clearance in. Wij nemen dergelijke zorgen alvast weg. Tegen een betaalbare prijs ruimen wij onderstaande ruimtes graag op:

– kelders
– loodsen
– garages
– tuinen & tuinhuizen
– andere ruimtes binnenshuis

Daarbovenop voeren wij nog een aantal extra reinigingswerken uit. Wij lappen de ramen, stofzuigen, ontsmetten, dweilen,… De mogelijkheden zijn eindeloos! Om de werken te vergemakkelijken, voorzien wij een container of ladderlift. Aarzel niet om ons te contacteren als u uw zolder of kelder deskundig wil laten opruimen.

Voor en na foto van het leegruimen van slaapkamer